Malins minifestival

Det har gått en vecka sedan historiens bästa möhippa ägde rum. Jag hade inte ens tänkt på en sådan tillställning. Herregud, vi ska fly till Paris och gifta oss. Jag trodde inte att det ens var aktuellt med den typen av aktivitet. Så visade sig förra lördagen att det visst var så. Jag blev hämtad hemma med bil och liten flaska skumpa på eftermiddagen och kördes till MIN EGEN FESTIVAL! Där fanns allt från små bajamajor till öronproppar, regnponchos, food truck, vimplar, öl, festivalarmband och till och med ett litet band!

Jag fick sjunga ”The Quiz” som är en av mina bästa låtar och jag fick höra allt från The Cure till Ulf Lundell live. Det var magiskt!

Sedan blev det coffee cow och därefter vidare till musikquiz med bonusfrågor om mig själv som var helt sjuka givetvis. Jag minns inte ens att jag har gjort så värdelösa saker som det frågades om. Typ bränt mig på ugnsplåt och fått ner blåsorna med iskall öl på Gula villan till att ha ihop det med en mormon som designade berg- och dalbanor??

Sedan middag på lokal och urhärligt häng med fina vänner. Är så djupt tacksam fortfarande. Tänker på det flera gånger i timmen sedan en vecka tillbaka.

Skärmavbild 2016-05-22 kl. 22.16.07 Skärmavbild 2016-05-22 kl. 22.16.26 Skärmavbild 2016-05-22 kl. 22.16.54 Skärmavbild 2016-05-22 kl. 22.17.13

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *