Den obefintliga talangen

Skärmavbild 2016-05-20 kl. 09.54.07Jag gjorde comeback som frisör häromveckan. Tidigare har jag mest klippt min minsta lillasyster så hon gick från gullig femåring med böljande hår till ett trailer park-barn med en lugg som i princip började i nacken (det var svårt att få det jämt så jag bara klippte på). Nu tog jag denna klipptalang till mitt eget barn. Satte honom i köksstolen inne i badrummet och bara klippte med nån sax medan han vevade, skrek och kastade sig av och an. Resultatet blev en potatissäck från en kort medeltida munk.

Han ser alltså inte klok ut. Jag fick till och med be om ursäkt på förskolan för hur han såg ut under solhatten. Nu vet jag visserligen inte i hur stor utsträckning förskolan jobbar med beauty pageants, man vet ju aldrig om de har ”veckans snygging”-omröstning efter vilan, men jag har svårt att tro det.

Oavsett kommer inte mitt barn att vinna varken denna veckan eller nästa.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *