Morotshaveri

Skärmavbild 2015-04-30 kl. 14.01.33

Det är en liten en som är magsjuk här hemma. Prisar gudarna att han är världshistoriens största barn så han har något att ta av. Han var ynkligare än någonsin i natt när tårarna sprutade av hög feber och jag kånkade runt på de där 12-13 kilona.

Själv har jag sovit i 20 sekunder i natt. Det gjorde att jag uppförde mig något förvirrat i mataffären precis. På sjukvårdsupplysningen sa de nämligen att jag kunde prova att få i honom morotspuré, så jag skulle i all stress och hast köpa en sådan liten burk.

Sömndrucken och med urkopplad hjärna, kom jag på mig själv att stå framför hyllan med olika fröer för folk som gillar att plantera saker i vårtider. När min hand sträcktes fram mot påsen med morotsfrö, insåg jag att jag helt hade tappat kontrollen över att vara en normal människa. Som att jag skulle hem och bygga något växthus och driva upp morötter för att på sikt svänga ihop en puré till bebisen.

De där gudarna som har sett till att mitt barn är jätteknubbigt, ni kan gärna få återlämna min hjärna också tack.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *