Usb-lösningen

Min telefon är full så jag kan inte ta några bilder. Även min dator är full så jag kan inte lägga över några. Jag höll på att radera första månaden i Ossians liv för att få plats med hans sjunde, när det slog mig att någon har uppfunnit usb-stickor. Tänkte ett tag att den personen förtjänar ett Nobelpris. Det blir mitt projekt i morgon – att spara bilder och videoklipp.

Annars har jag gjort vanliga mammagrejer: matat och sövt ett barn tiotusen gånger på en dag, gått till H&M:s tonårsavdelning och köpt ett par jeans-hotpants (lämnade vagnen utan uppsikt i 45 sekunder och när jag återvände stod en okänd, snäll tant och gullade med mitt barn), agerat bitring åt min unge som hugger mot varenda exponerad kroppsdel så fort han kommer åt, skrivit en vers på en låt som tydligen ”påminde om Björn Afzelius”, vilket inte alls var tanken och ätit hemlagad fish and chips med egengjord tartarsås.

För att bildsätta detta lägger jag upp en bild från Gröna Lund-invigningen i helgen från instagram (där heter jag @malincollin). Åkte tyvärr noll attraktioner, men såg en kändis som är med i ”Snabba cash” och något sportankare. Vet inte vad jag ska göra med den upplevelsen, men det var härligt så länge det varade.

Skärmavbild 2015-04-28 kl. 22.47.31

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *