Dagen då allt väder är åt helvete

Eftersom jag är ganska sjuk är jag också förbluffande sur och otrevlig nu för tiden.

I dag har jag hatat väderprognoserna av lite olika anledningar.

I morgon tänkte jag eventuellt gå till en uteserveringe efter jobbet. då ska det bli så här kallt. Med andra ord krävs vinterjacka och vantar. Kommer väl stå där och hata livet medan jag önskar nån låt?

Skärmavbild 2011-05-25 kl. 16.56.00.png

Om en vecka är jag i New York. Då ska det tydligen bli det här värdelösa storstadsvädret. Fatta att gå runt och svettas i några flipflops och vara absolut fulast i hela världen i universums bästa stad. Gå in på ett varuhus och stå och fläkta sig precis vid AC-utblåset vid entrédörrarna. Stoppa in huvudet i minibaren och klimakterieoja sig. Vifta på taxi och ha nån jäkla svettfläck? Bära löst sittande sarong?

Så INTE som jag hade föreställt mig det.

Skärmavbild 2011-05-25 kl. 16.55.29.png

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *