Hur länge måste man intervjua Tomas Ledin för det här citatet?

För någon vecka sedan satt jag på jobbet och skrev om programmet ”Så mycket bättre”. Min lysande kollega Jessica hade just träffat Tomas Ledin för en lång intervju och jag frågade om han hade sagt något roligt kring sin kommande medverkan i programmet. 

”Visst, jag mailar över ett citat”, säger Jessica. 

Vad som står i mailet?

”Kanske användbart till din artikel – Tomas Ledin-citat:

Har du SL-kort?

– Nej, jag köper remsa”

Alltså?

Jag skrattade mig fördärvad.

Förstår ni hur länge hon har intervjuat Tomas Ledin för att frågorna ska bli så specifika så den här kommer upp? Två veckor? Har Jessica hyrt en öde fjällstuga inredd i furu och åkt på bilsemester med Ledin dit? Har hon tagit med tio Ica-kassar med mat, rena lakan, några lådor gott vin och sedan pratat, pratat, pratat i 15 dygn i sträck?

Det är så lysande på precis alla sätt som finns. 

(Här finns intervjun i sin helhet, minus kollektivtrafikfrågor)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *