Välkomna till Året runt!

Men orka att min blogg har blivit Året runt. Här berättar jag om mina krämpor varje dag. Snart börjar jag väl lägga ut mönster på virkad julbonad och recept på ”Festliga färsrätter” och ”Kalaskassler” också. Kanske en pyssel- och myssida också där folk får skicka in foton på barnbarn och ”Min familj i fyra generationer”. Någon tafflig dikt på rim?

I alla fall – mitt ”gallstensanfall” har nu blivit bältros. Ni måste hålla med om att det är en oväntad twist. Har nu några härliga grupper av utslag på ryggen. Gick till sjukan i dag igen och svimmade inte färre än tre gånger på en timme. Det kan vara någon form av personligt rekord faktiskt. Fick antivirusmeddi och lite fler härliga smärtstillande. Tog mig hem som en fyllgubbe, genom att dra mig längs Ringens väggar. 

Nu är jag livrädd att jag ska få bältros i fejan. Om jag får en nervskada med hängande öga blir jag så rosenrasande att jag kommer att vaporiseras. *har mardrömmar om piratlappar för ögat*

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *