En sammanfattning av veckan

Veckans sammanfattning:

Bad news

– Jag har drabbats av en mystisk form av smärta. Det började i tisdags. Har svinont på höger sida där revbenen börjar och det strålar ut i ryggen. Har planlöst googlat ”var sitter levern?” och ”njursmärta+eventuell död” samt ”revbensfraktur utan olycka” utan framgång. I dag pratade jag med min mamma som jobbar på akuten. Hon sa att det med stor sannolikhet rör sig om något slags gallstenanfall. Jag googlade: ”Vad är galla?”. I morgon ska jag till läkaren och se om jag måste spännas fast på bår, akutopereras och riskera livet så här innan jul.

– Eftersom jag är alldeles för vimsig för mitt eget bästa, har jag glömt att säga till CSN att jag tjänar lite för mycket och i dag fick jag därmed betala in 14 000 mysiga kronor till dem. God jul, hatmyndighet!

Good news

– I går var jag på middag hos Henrietta med båda mina systrar och Katti. Vi åt så himla gott, drack alla sorters vin inklusive skumpa och pratade, pratade, pratade. Sedan åkte vi in till Malmen och drack öl. För typ första gången den här hösten kändes mitt sociala liv som normalt. Med tanke på mina arbetstider har mitt sociala liv i bästa fall bestått av slöhäng i en hotellobby med några ”Idol”-deltagare eller Ica-middagar med nattkollegorna på tidiningsfabriken.

– Jag har köpt min sista julklapp i dag, vilket betyder att jag kan lägga ner den där stressen nu.

– Jag befinner mig eventuellt i ett kreativt flow. Skulle behöva isolera mig någonstans och skriva ROMANEN nu.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *