Den stora tröttheten

Jag är så trött, så trött. Men det beror nog på att jag har jobbat nästan alla veckans dagar i typ tre veckor i sträck. I går var jag i alla fall helt ledig. Då var jag så obeskrivligt hungrig. I lördags var det så stressigt och då kan jag typ inte äta något. Svalde en halv macka i en tugga och hetsade vidare liksom. I går åt jag frukost och ett par timmar senare köpte jag båda kvällstidningarna och gick till Gilda på Nytorget och åt min favoritmacka i hela världen just nu (grillat surdegsbröd med tvärnöskinka, västerbottensost och senap -och örtmajonäs) och frossade i bröllopsbilder. Sedan åkte jag till Enskede på familjefest och åt sommarbuffé och jordgubbstårta. Sen: mätt.

I dag jobbade jag till kanske 18.20 och sedan åkte jag hem och åt en Big Mac. Fick dåligt samvete och satte på Robyns ”Dancing on my own” och dansade lite för mig själv tills jag skämdes.

Kan inte beskriva hur mycket jag ser fram emot midsommarhelgen. Det ska tydligen bli fint väder och jag ska vara ledig tre dagar i rad och vi åker till landet. Jag ska bara sova, äta och pressa i solen nere på den privata lilla stranden. Ska bli så solbränd att jag kommer hem som en kräfta på söndag kväll.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *