Jag är alltför uppriktig för att vara finkänslig

Väduren (21 mars – 19 april)

Eldens natur är att vara energisk, entusiastisk och positiv

Nyckelord: Impulsivitet, vrede, mod, energi, skarpsinne, ledarskap, intelligens
Färg: Röd
Metall: Järn
Stenar: Ametist och diamant

Som zodiakens första tecken påminner Vädurens natur mycket om barnets. Alltför uppriktig för att vara finkänslig, tapper och orädd, (råkar ofta ut för olyckor av brand och skärkaraktär), hett temperament som dock är snabbt övergående, kvicktänkt men inte alltid logisk. Vädurens livliga, översvallande natur gör honom till en stimulerande kamrat. Ofta krävande och vill få sin vilja igenom. Stark könsdrift och sinne för romantik.

Lämpliga yrkesval: Sådana som är utmanande, ex. Läkare, militär, racerförare, ingenjör, psykolog.
Fysiska kännetecken: Rak grekisk profil och skarpa ögonbryn i form av ett upp och nedvänt V.
Känsligaste kroppsdel: Huvudet

Jag älskar att läsa horoskop. Eller snarare, jag älskar att läsa horoskop som lovar något bra. Om jag läser att väduren ska ha en dålig vecka i någon tidning så ger jag mig inte förrän jag har hittat motsatsen i en annan tidning. Detta borde göra vilken kritiskt tänkande person som helst misstänksam men jag är bara nöjd om det står något bra.

Det är dock lite obehagligt när man hittar sådana här sidor som någon verkar ha skrivit om en själv. Hur ofta skär jag mig inte i fingrarna när jag hackar något till matlagning? Vill inte jag alltid ha min vilja igenom (jag menar mitt motto har ju länge varit det charmiga och ack så diplomatiska my way or the highway).

Det enda som inte stämmer är det där med ögonbrynen. Jag har ju i princip inga. Jag föddes med halva ögonbryn. En mycket sorglig defekt.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *