Spy bar, Riche och Berns igår

Lite trött idag! Vi begav oss ut i Stockholms nattliv lite sent igår. Vi startade i alla fall på Spy Bars uteservering där tjejerna i Sahara Hotnights spelade skivor. Det var ganska lugnt där men trevligt. Det påminde om ett ställe i Sevilla med lampor i gräset och snygga fåtöljer.

Sedan trampade vi vidare till Riche där det var mycket folk (jag trodde ingen hängde där i juli men jag hade ju helt fel). Det var den vanliga klaustrofobiska Lilla baren-känslan, men kul att titta in. Har inte varit där på evigheter.

Vi avslutade utekvällen med att gå till Romeo på Berns terrass. Där hade ingen mindre än Janne ”Brainpool” Kask hoppat in som ersättare för Herr Virtanen bakom skivspelaren. Det hade vi kul åt ganska länge. Syrran funderade på att gå fram och antingen önska ”Break my arm” med Brainpool, eller säga att hon var deras största fan när hon var 13. Kände sedan att vi inte ville förolämpa någon i onödan.

Hade givetvis ett feministbråk med en puckad snubbe med låg intelligens på busshållplatsen. Tog nattbussen hem för andra gången i mitt liv.

Idag har jag ätit choklad och pratat med N som typiskt nog måste befinna sig i det danska landet när jag äntligen är här i huvudstaden.

Nu diskuteras det vilt huruvida vi ska gå ut eller ej ikväll. En hemmakväll hade nog inte skadat eftersom jag ska ut både fredag och lördag. Kanske mysigare att hänga med tjejgänget och snacka här hemma.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *