Helg i Helsingborg

Det är helgen som gäller när man ska ut i Helsingborg. I fredags hängde vi på PL och lyssnade på bra musik. Under kvällen droppade säkert tio personer in som man inte sett på länge, bland dem min kusin. Det är så kul att träffa roliga människor från sitt förflutna. Vissa är det dock mindre kul att träffa – som killen som sedan ettan i gymnasiet har försökt fjäska för att bli polare med en men aldrig lyckats – som fortsätter i samma stil när man är 28. Bara pinsamt. Träffade även ett ex från högstadiet, någon barndomsvän och flera från gymnasiets parallellklass.

I går kom Jos hit till oss och vi drog till stranden. Där hittade vi barndomsvän P och hans gäng som satt och drack mellisar, åt chips och lyssnade på Raised fist. Vi slog oss ner med dem och fick höra störda historier som de upplevt vilket förklarar varför de saknar flickvän. Hade en trevlig eftermiddag trots blåsten.

Sedan gick vi hem och åt världens middag som avslutades med tårta. Drog sedan till Gyllene Prag och mötte upp med vänner. Vi blev till slut ett gäng på 10-15 pers som satt och snackade. Vi drog alla vidare till Depeche Mode-kvällen på PL där det var packat med folk. Tog en öl och var tacksam att jag fick så mycket VIP-treatment så jag kunde nyttja personaltoaletten. Vi stängning drog vi hem.

Väl hemma pratade jag väl för hundrade gången med N i telefon. Trots att vi pratat nästan hela dagen och kvällen kändes det som om det inte räckte. Ville inte lägga på.

Fick till slut göra det ändå och sova. Idag är det playan som gäller.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *