Summer street style

Det var kul att vi fick en fyra dagar lång sommar i år. Ossian passade på att klä sig i gulliga små sommarkläder, glida runt Södermalm och beta i gräset. Han åt också upp en blombukett och satte klöver i halsen. Vid ett tillfälle skulle han ta sitt första dopp utanför badbaljan, nämligen i sjön på Hellasgården. Då bröt han ihop och grät för att det var för kallt. Ungefär som jag själv gör varje sommar.

Krypandet är fortfarande inte där. Han backar mest. Däremot står han bra och håller bara i sig med en hand. Så gillar han den enkelt tecknade lilla serien ”Pino” förutom ett avsnitt när Pino åker brandbil. Då bryter Ossian ihop av skräck och gråter med stora tårar. Jag hade ingen aning om att det gjordes skräckfilmer för barn under ett år. Mycket spännande.

Skärmavbild 2015-07-07 kl. 10.35.14 Skärmavbild 2015-07-07 kl. 10.35.30Skärmavbild 2015-07-07 kl. 10.35.47

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *