Snövit och Bob Dylan

Sitter och väntar på att min unge ska vakna. Under tiden tittar jag ut genom köksfönstret och ser ett par små kaniner, ett gäng småfåglar och ett knippe ekorrar tumla omkring i grönskan. Tillvaron känns exakt tre påklädda möss ifrån att de ringer på dörren och börjar sy en 90-talsinspirerad klänning som man kan ha på Trädgården i helgen.

Förutom att jag inte ska dit och att jag inte är en modern version av Snövit.

Annars har Ossian lärt sig att säga mamma. Det gjorde han tiotusen gånger i går samtidigt som han pekade med sin tjocka arm mot ett klistermärke med Bob Dylan. Förstår att det bör vara ett tecken på att jag måste göra något åt mitt hår här, men alla framsteg får man ju applådera.

Ossian hatar inte direkt att gunga på Nytorget.

Ossian hatar inte direkt att gunga på Nytorget.

UPPDATERING: Blandade visst ihop Snövit med Askungen. Det blir så av sömnbrist. Blandade just ihop Almedalen med det här ”Ullared” som sänds på tv. Och frukost med lunch. Åt en uppvärmd Carbonara till frukost nämligen. Så glamourös hjärna för tillfället.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *