Sökes: indielekplats

Det är något med sommaren som får en att förlora sin identitet på allvar. Om allt hade varit som vanligt, hade jag lyssnat på Little Jinders ”Sommarnatt” och Håkan Hellströmskt, så att säga, ramlat den dåliga gatan fram. Det hade varit uteserveringar och platåskor och bara ben och nån stor väska som man hade släpat runt på genom tunnelbanor och i taxibilar.

Nu är det verkligen inte så. I bästa fall är det Teletubbies och en lekpark. Det går väl an. Men det är ju en identitet som inte ens påminner om den jag var. Det är något jag gör för att göra min gulliga och fina unge så glad det bara går.

Just nu söker jag febrilt efter formeln som gör att man kan fortsätta känna sig som sig själv trots att man har ett barn. Jag vet att det finns indie-körer och en gång i tiden fanns det indie-gympa (dock är gympa ej så indie för mig), men finns det indie-lekparker där man pratar musik och gungar ett barn samtidigt?

I så fall vill jag ha adressen dit, tack.

Söker indievän till min mamma.

Söker indievän till min mamma.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *