Vårkänslorna

Den här veckan har Ossian maxat vädret och varit och gungat – iklädd skor för första gången i sitt liv. Det blev en succé när han insåg hur stabilt han stod på marken så vi fick stå i hundra år på Bjurholmsplan efter det.

Skärmavbild 2015-06-06 kl. 13.22.35

När han hade stått klart, satte han sig och åt en imponerande mängd gräs. Är rädd att han inte har supersofistikerade smaklökar. Skulle väl lika gärna kunna servera honom nån burk hundmat och han skulle tugga och svälja det också. Suck. Jag som hade hoppats på att få ett barn med matlagningsintresse.

Skärmavbild 2015-06-06 kl. 13.22.50

Hans föräldrar är däremot matintresserade så vi passade på att gå ut och äta i torsdags. Jag hade bokat ett bord på hyllade och hajpade Woodstockholm för några veckor sedan och nu kom kvällen vi skulle äta där. Det var Dalí-tema och vi tog hela menyn. Åt fantastiska ostron, råbiff, buljong med pocherat ägg och märg, samt lammlägg och potatismos med kronärtskocka. Drack ett spännande vin till förrätterna, superekigt vitt som med ögonbindel hade kunnat passera som rött. Njöt varje sekund.

Skärmavbild 2015-06-06 kl. 16.21.46

Sedan promenerade vi genom hela Söder som var så bedövande vackert i kvällssol och klorofylltunga träd, tog en öl och gick hem och löste av min syrra Mia som var barnvakt. Var så uppåt av den här kvällen.

Skärmavbild 2015-06-06 kl. 13.22.10

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *