Halloween

Jag har ju tidigare uttryckt min förtjusning när det kommer till att klä ut sitt barn till maträtter. Eftersom det nu är Halloween så firade vi det i hemmet i går kväll. Vi hade fullt hus av barn, systrar, maträtter, ansiktsmålning och pyssel. Under tiden som pumpasoppan tillagades, karvade min syster Mia ut en pumpalykta och samtidigt pågick en bus eller godis-jakt.

Eftersom Ossians mormor och morfar också uppskattar idén att klä ut spädbarn till livsmedel, hade de köpt en Halloween-kostym till honom från USA. Den krånglade vi in ungen i och han blev först irriterad, men efter ett tag insåg han väl att det inte spelade någon roll. Då låg han i soffan och lät sig fotograferas och skrattas åt, med tom blick iklädd en varm korv med bröd och senap-kostym.

Man skulle kunna se det som hans första steg mot att härdas i ett hårt samhälle.

Vi väljer att se det som att han betalar tillbaka lite av de sömnlösa nätterna med att roa oss andra.

Skärmavbild 2014-10-31 kl. 14.40.42

Skärmavbild 2014-10-31 kl. 13.58.01

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *