En annan tid, ett annat liv

2014 blev året då jag bytte barlivet mot hemmaliv. Det har ju sina naturliga förklaringar, till exempel för att jag blev gravid och mådde rätt kasst. Visst har jag varit på någon bar under året, men då har jag druckit läskeblask och varit stor som ett hus.

De senaste veckorna har jag fått lite panik. Inte för att jag nödvändigtvis måste gå till en bar, men för att jag är helt låst. Jag kan inte gå i väg som jag alltid har gjort förut, utan måste förhålla mig till en bebis som måste äta hela tiden. Till slut känner man sig fängslad och det är ju generellt sett inte så kul.

Därför insåg jag att jag behövde någon slags första hjälpen i form av att möta upp några nära och kära på en bar som jag brukar hänga på (i en annan tid, ett annat liv).

Det blev en så hajpad grej att min syster till och med skapade ett Facebook-event för händelsen.

I kväll sker det.

Jag ska sminka mig för första gången på ett par månader. Jag ska tvätta håret. Jag ska ha höga platåskor (tror jag…) och vanliga, höghalsade kläder (för jag ska inte amma just de timmarna).

Ossian får stanna hemma med sin pappa och äta en omgång ersättning och jag tar ungefär två och en halv timmes semester i mitt gamla liv.

Just nu känns det helt ofattbart.

Skärmavbild 2014-10-28 kl. 16.23.41

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *