Sumobrottaren

Den här bebisen som just fyllde en månad är inte så pyttig längre. Han vägde in sig på någon slags rekordnivå på BVC i veckan. 5,27 kilo blev det. Det mesta sitter i ansiktet. Jag kan inte ta in att han på tre veckor gick från 3,5 kilo till nästan 5,3. Nu slår han i taket i viktkurvan och har dessutom blivit 56 centimeter lång.

Jag lägger mina dagar på att sätta ihop en ny garderob via internet i storlek 62 och funderar på om han ska vara en sober bebis i naturfärger, en clownig en i färg eller bara en liten person i jeansplagg.

Hans nya grej är att sova mellan två och tre timmar i sträck på nätterna. Jag vågar givetvis inte jinxa det, men det har skett tre nätter i rad och då borde det, enligt de mått man jobbar med i reporterbranschen, vara en trend.

Eftersom mitt ansikte har åldrats två år på en månad så kanske jag slipper se ut som att jag snart fyller 40 framåt jul.

Håller tummarna för det.

Inte så liten längre.

Inte så liten längre.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *