Ny sommaridentitet sökes

Det är försommar och alla samlas på uteserveringar, i parker, på balkonger och korkar upp iskalla flaskor rosé och njuter av solen.

Själv dricker jag läskeblask och skyggar för solljus som en vampyr (minus chic, smal look som får kläder att sitta snyggt). Jag läste nämligen att man kan få pigmentförändringar av sol som gravid och det vore ju att ge mitt hormonskadade ansikte (läs: nässelfeberliknande röda utslag i hela fejan sedan i februari) en ny dimension.

Så tänkte jag (som ett led i att stärka mig själv): snart är det över och jag kan njuta av en kall dryck och läsa böcker i flera timmar på playan och sedan trilla ut i sommarnatten i 12 centimeter höga platåskor i klarrött och äta råbiff, ostron, champagne, charkuterier på något uppsluppet ställe och därefter låta skymningen ta mig vart som helst till tonerna av till exempel ”Pure” med Lightning Seeds och plötsligt står man och skrattar med tio vänner i soluppgång och överväger att ta en taxi hem, utan ett bekymmer i världen, för man kan sova hela dagen därpå.

Så slog det mig att detta scenario inte kommer att hända sommaren 2014.

Sedan slog det mig att detta scenario inte kommer att hända sommaren 2015 heller.

Det kommer att hända först om kanske 15 år och då är jag närmare pensionen och kommer inte att släppas före i någon kö på någon sommarnattklubb direkt.

(Hemska tanke: jag kanske springer in i mitt blivande barn vid någon bardisk!)

Man kan sammanfatta det som att ”det brast” där.

Gud.

*Skrikande smiley som upplever att det svartnar för ögonen*

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *