Orka bry sig om en kropp?

Har dragit på det i två månader nu. Ska prova om min bikini från förra sommaren passar fortfarande.

Jag har verkligen ingen kroppsuppfattning. Jag har ingen aning om det är så att jag är överviktigt, underviktig eller helt vanlig. Har jag gått upp 10 kilo sedan förra sommaren? Eller gått ner 10?

Det enda jag vet är att när jag jobbar väldigt mycket, äter jag knappt. Men när jag är ledig äter jag kanske sju gånger om dagen. Hela livet är en buffé. Sedan hatar jag att sporta.

Så har det varit i nästan hela mitt liv. När jag var tonåring tänkte jag då och då att jag kanske var tjock, eftersom alla andra sa sånt. Men då hade jag den näst minsta storleken så det lät långsökt. Sedan var man så indie så det hände ju inte att man höll på med gymping och skit. Man låtsades helt enkelt bry sig om vikt i sociala situationer fast man inte brydde sig överhuvudtaget. Ungefär som när ytliga bekanta pratar om vad de ska göra i helgen nu för tiden och man bara: ”Mmmm, vad härligt det låter…” *intresseklubben antecknar med snirklig skrivstil i Moleskine-anteckningsbok köpt på Barnes & Noble på Union square i New York*

Vet fortfarande inte om jag är tjock eller smal. Men jag håller kvar vid ointresset just för att det är ointressant. Orkar bara inte gå och köpa en ny ful bikini med palmer i pastell.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *