Måns och Maries barn

I tisdags kväll berättade Måns Zelmerlöw för mig att det var slut mellan honom och Marie Serneholt. Jag pratade med Marie också men trots det kunde jag inte greppa att Sveriges hetaste kändispar inte var ihop längre. 

Det svåraste för mig att ta in är att vi aldrig får se deras gemensamma barn. 

Jag har fantiserat om den vackraste avkomman i Nordeuropa, ett sådant barn man med glädje följer under uppväxten via veckotidningar.

För att kunna sörja detta ofödda barn och sedan gå vidare med mitt liv bestämde jag mig för att ta fram hur detta barn egentligen skulle se ut, så jag laddade upp en bild på Marie och en på Måns och körde i en babymaking-tjänst på nätet.

Resultatet?

Ja, vi kan väl säga som så att det ändå var rätt lyckosamt att detta par valde att gå skilda vägar.

Skärmavbild 2011-08-03 kl. 23.03.59.png

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *