Bakom ”Idol”-kulisserna

I går var det  ”Idol”-direktsändning och jag och Zandra var överladdade. Man kan se här på en skärmdump från TV4:s eftersnack hur jag pekar ut vilka som ska bli kvällens byte för vår fotograf. Jag visste dock inte att jag samtidigt var på national tv. Livsfarligt det där, när de kommer med direktsändningskameror. Jag stod och intervjuade Olle i godan ro när TV4-folket ryckte mig i nackskinnet och släpade bort mig mitt under en fråga och slängde upp sin kamera på honom. Det är därför jag ser lite slug ut i bakgrunden, redo att attackera igen. 

Skärmavbild 2010-10-16 kl. 15.12.35.png

Man kan ju lugnt säga att vi rodde hem segern när man tar sig en titt på dagens löp. Konkurrentens löp gjorde vi för över två veckor sedan. Vi bara: ”high five på den”, som Peter Jihde skulle ha sagt.

löp.jpg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *