Vill se ut som Cherie Currie just nu

Jag kollar på ”The Runaways” just nu. Älskar rockstjärnefilmer, de kämpar och håller på och sedan slår de igenom och så börjar de knarka och så är allt väldigt dekadent och så brukar det sluta i att det livet är ohållbart i längden och så vidare.

Men det jag älskar allra mest i den här filmen är Dakota Fanning. Åh, hon är min favoritbarnstjärna. Just nu vill jag inget hellre än att klippa mig i exakt den frisyren som hon har i filmen. Cherie Currie-frisyren. Är bara rädd att jag samtidigt måste byta klädstil för att den inte ska se helt sjuk ut på mig.

Haha, jag hatar mitt hår så mycket så jag på riktigt är sugen på något ”lättskött” à la hockeyfrisyr.

Skärmavbild 2010-08-28 kl. 23.27.50.png

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *