Jag ger er de misstänkta terroristerna på Allsång på Skansen

Hahaha, Allsång på Skansen är bombhotat och jag kan självklart inte sluta att fnissa. Vad dramatiskt liksom. Jag har (för att spara stockholmspolisen lite arbete) satt ihop en lista på möjliga misstänkta:

  • Al-Qaida. Jag har helt klar för mig att det finns ett kapitel i Koranen som fördömer svenska pensionärer med kaffetermos som sitter i långa bänkrader, gungandes i armkrok och sjunger ”Raj-di-daj-di-daj” tillsammans.
  • En underjordisk militant indie-rörelse som har sitt ursprung i The Knifes hardcore-fans. De känns igen genom de påklistrade näbbarna och de gråsvarta Cheap Monday-jeansen.
  • Greta, 87 år som hamnade sist i kön till Skansen vid åttatiden i morse och inte fick plats. Ren hämnd och bitterhet alltså. (Anmärkning till polisen: undersök huruvida hotbrevet är skrivet med sirlig och svårläslig skrivstil).
  • E-type. Han verkar agressiv med sitt ständiga djävulstecken-posande på Stureplansmingelbilder och agressivitet i kombination med bitterhet för utebliven inbjudan till att uppträda kan ta vansinniga propotioner.

Om stockholmspolisen har fler frågor till terroristexperten så är det bara att fråga på i kommentarsfunktionen.

OBS! Tillägg: E-type ska tydligen visst uppträda på Allsång på Skansen. Så det är nog inte han ändå. Vad fan. Vem lyssnar på E-type liksom? Han har ju gjort samma låt i femton år.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *